Nicolai Stig Hansen

Nicolai Stig Hansen

Nicolai Stig Hansen

Jeg startede med Taekwondo i 1992, er gradueret 2. dan (anden grad af sort bælte) og har undervist siden 2000, på alle niveauer.

I Taekwondo har jeg primært stillet op i tekniske form konkurrencer, hvor jeg har vundet et bredt udvalg af både nationale og internationale turneringer.

Desuden har jeg deltaget i Kickboksning point fight turneringer fra 2005 og har også her nationale mesterskaber i bagagen, samt internationale medaljer.

Siden slutningen af 2010 har jeg undervist i Fitness World. Først motions Kickboksning og senere hen, både motions boksning, kettle bells, cross, Spartacus mm.

Jeg er super fan af dynamisk intervaltræning i en god blanding af puls, styrke og kropsvægts øvelser, da jeg mener intervaltræningen giver god mulighed for skaleringer, som tilpasser øvelserne til netop dit niveau.

Jeg underviser primært fordi jeg synes det er sjovt og fordi jeg godt kan lide at se udviklingen hos dem jeg træner.
Målet kan være en mindre talje, bedre form, eller bare træning for træningens skyld. Uanset mål, er det en FED fornemmelse, når nogen ’opdager’ at de kan meget mere end de selv troede de kunne og dermed flytter deres grænser.
De positive træningsoplevelser kan ofte videreføres og bruges i andre sammenhæng end træning.

Jeg kan tilbyde alt fra personlig træning, små grupper, team building på jobbet, en anderledes fredagsbar med sjove og kreative udfordringer, eller en polterarbend, hvor bruden eller gommen skal udfordres på en anderledes måde. Kun din fantasi sætter grænserne, om det er udenfor, indenfor (i kontormiljøet?), på stranden, eller haven.

kontakt mig på info@creativetraining.dk og vi finder ud af hvad der passer lige præcis til dig.

Primær lokation er Kbh. områden, men tager lige så gerne ud i resten af landet, hvis/når jeg har fri til det.

God træning

Nicolai

For tiden har jeg følgende faste træninger i Fitness World

Tirsdag:
17.05 – 18.00: Cross Training Intro på Bernhard Bangs Alle (Frb.)
18.05 – 19.00: Cross Training Basic på Bernhard Bangs Alle (Frb.)

Torsdag:
17.05 – 18.00: Cross Training Intro på Bernhard Bangs Alle (Frb.)
18.05 – 19.00: Cross Training Basic på Bernhard Bangs Alle (Frb.)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>