New Level Convention


Lørdag den 1. marts 2014, har jeg fornøjelsen af at undervise på New Level Convention. Det er tredje gang denne convention går i luften og jeg håber at være med til at gøre den endnu bedre, større og vildere end de to foregående gange.

På New Level convention er der rig mulighed for at få en god og blandet oplevelse og få ny inspiration til sin træning.
Kig på http://newlevelconvention.dk/ for at se hele programmet og tidsplanen, samt beskrivelse af de forskellige instruktører og workshops.

Citat fra min workshop beskrivelse:
“Nicolai har en bred baggrund fra både kampsports- og fitnessverdenen. På denne workshop, bliver det hele blandet sammen til en hård og intens træning, ”anything goes, if you got it… use it!”. En dynamisk intervaltræning, med en god blanding af slag, spark, styrke-, puls- og kropsvægts øvelser.
Det er en fordel, men absolut ikke et must, hvis du har kendskab til slag og evt. spark. Da træningen foregår med skaleringer, som tilpasser øvelserne til netop dit niveau, kan alle være med.”

Video fra sidste års convention:
http://youtu.be/7R2D9LU8O2c

NLC facebook gruppe:
https://www.facebook.com/NewLevelConvention

Mærker: , , , ,
Udgivet i Conventions

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>